Åbningstider: Frem til 1. september fra kl 10 til 18.
Tavi • Vestre Strandvej 20 • 9990 Skagen • Telefon 29 40 00 85 • info@tavi.dk
 
 

Fire år i Huset Tavi

På kunstmessen Art Copenhagen i 2007 kom Ib Møller og spurgte, om ikke Huset Tavi i Skagen kunne være interessant for Gallerie Rasmus. Først svarede jeg nej. Men 1600 kvadratmeter rustikke rum til udstillinger kunne jeg ved nærmere eftertanke ikke sige nej til. Den store gamle fiskefabrik tilbød med sine mange rum og kringlede kroge næsten uanede udstillingsmuligheder.

I Galleributikken i Huset Tavi, Skagen kunne vi tilbyde et væld af gaveartikler, grafik, keramik, smykker, tørklæder, tasker og underlige ting og sager. Butikken var et sted, hvor man virkelig kunne gå på opdagelse og gøre fund. Gamle skibsmodeller, afrikanske figurer, lokkeænder og meget andet godt stod side om side med farvestrålende gaveartikler og bøger om kunst, mad og meget mere.

Den store hal var velegnet til at præsentere større udstillinger. Her har vi vist separatudstillinger med galleriets kunstnere.  En del af den store sal blev indrettet til sceneområde, hvor vi har afholdt talrige koncerter, og det lige fra opera over blues til irsk folkemusik.
Fløjene - Vestgalleriet og Sydgalleriet, som vi kaldte dem – var glimrende til mindre udstillinger.
På førstesalen viste vi særudstillinger i de dejligt store og lyse rum, bl.a. mange mindre udstillinger med enkelte kunstnere. Her var der ligeledes indrettet et helt rum med grafik og originalværker på papir – og endelig var der på førstesalen også særudstillingen med Viktor IV´s kahyt.
I Tårnet præsenterede vi mest keramiske værker.

Fra 2008 til 2011 har Gallerie Rasmus fyldt Huset Tavi med billedkunst, opera, blueskoncerter og meget andet. Det blev til fire dejlige og spændende år.

Peter Rasmus Lind