Åbningstider: Frem til 1. september fra kl 10 til 18.
Tavi • Vestre Strandvej 20 • 9990 Skagen • Telefon 29 40 00 85 • info@tavi.dk
 
 

Huset TAVIs udstillinger 2012

Galleri TAVI i ”Den Gule Fabrik” gav fra starten i 2002 herlige oplevelser til vore gæster, som i stadig større antal strømmer til – ikke mindst gennem ”mund til mund” omtale – og de har nydt husets meget rustikke miljø og de altid overraskende og spændende udstillinger. Børnene bliver underholdt i Børnelokalet, medens forældrene går i lokalerne eller nyder solen i Gårdhaven.

Klik her og se vores A4 brochure med alle oplysninger

TROFÆ KUNST - BOBBY JACOBSENS VERDEN:

Robert Jacobsen var ikke selv jæger, men de fleste af hans gode venner og kunder var ivrige storvildtjægere, og drengen Bobbys ører blev større og større, når han lyttede til de fantastiske jagthistorier, der i de ofte meget festlige lag, blev fortalt, og knægten huskede hvert ord og begyndte snart at snakke med. En af Robert Jacobsens østrigste venner påtog sig at oplære den kun 6-årige Bobby i jagtens etik og regler, og Bobby nedlagde hurtigt sin første råbuk. I Robert Jacobsens berømte grusgrav i Tørskind viste Bobby udprægede evner for jagt og forbløffede, og han var snart med på jagter rundt om i verden – dog endnu officielt uden våben. Han var urokkelig i sin beslutning om at storvildtsjagt var og skulle forblive hans verden.

Fra 16 år var han med på adskillige Afrika safarier, og i dag 24 år senere i en alder af kun 40 år, har han som den eneste i verden så ung opnået at præstere ”The Big Five” hele 2 gange – og han har over 250 arter på sit jagt-CV.

At han har arvet ikke så lidt af sin verdenskendte faders kunstsans, fremgår tydeligt af den fantastisk smukke ophængning, han helt egenhændigt med boremaskine og med stor rumlig sans har præsteret i HUSET TAVIs rustikke lokaler, hvor de over 500 trofæer præsenterer sig meget anderledes og imponerende.


KLIK HER for at læse om Bobbys jagtetik: Bæredygtig Jagt

JØRGEN WARING:

Legenden, storvildtjægeren og kunstneren Jørgen Waring er født i 1938 i København, med en stor udstillingsvirksomhed bag sig over det meste af verden, og med showroom i fødebyen.

Har levet en lang periode som storvildtjæger i Afrika, hvorfra inspirationen til hans farveglade naturinspirerede malerier stammer.

Desuden har han optaget en perlerække af fotos a mennesker fra Kenya og Sudan, som han har arbejdet sammen med som jæger.Hans African Masks and Sculptures, hvoraf en del udstilles, er berømmede hos samlere.

www.jorgenwaringstudio.com

ALAN WARING:

Søn af Jørgen Waring og delvist opvokset i Kenya. Uddannet Keramiker på Holbæk Kunstskole og Askvads Ceramiske  værksted. Arbejder udelukkende i keramik, som brændes ved 1250 grader.

Motiverne er storvildtets muskelstrukturer, der fastholdes i et kraftfuldt øjebliksbillede, der virker fuldstændig autentisk. Har udstillet på en lang række Gallerier og institutioner i Danmark.

 

www.alanwaring.dk

 

MICHAEL SAND:

Fotograf

Foredragsholder

Jæger

Forfatter

Forlægger


www.michael-sand.com

Michael Sand har leveret alle billederne til Bobby Jacobsens Udstilling og Huset Tavi viser og sælger de fleste af hans nyeste, betagende flotte jagtbøger

TROPHY ART - JACOB STRUNGE:

TROPHY ART udfører alle former for konserveringsarbejde: fra skalmonteringer til skulder- og fuldmonteringer samt opbygning af natursenerier og design af showrooms.
 
TROPHY ART tillægger alle former for detaljer afgørende betydning. Arbejdet omkring øjne, næse og mund understreger den fuldendte konservering.
 
TROPY ART tilrettelægger sammen med kunden de individuelle ønsker og sikrer, at dette går hånd i hand med dyrets anatomi og naturlige udtryk.

MODERNE SKYDESIMULATOR

På 1. sal er der installeret den mest moderne skydesimolator på markedet med en 12 meter bred skærm.

Her kan du træne lerdueskydning og fuglejagt, elg, vildsvin , bjørne og mange andre vildtarter i deres naturlige biotoper.
Systemet viser eksakte træfferesultater, hvor mange hagl der rammer eller fuglen, som du skød på.

Du kan hurtigt forbedre din skydeteknik ved at betragte resultaterne og rette ind.

Priser:
For 1-5  personer: 150 kr. for 15 min
For 1-10 personer: 300 kr. for 30 min.

www.marksman.se

Dansk salg: www.danskejagttegn.dk

ILLUMS BOLIGHUS AARHUS:

Illums Bolighus Aarhus bliver en del af Huset TAVI. Kom og bliv inspireret på 200 m2, der vil bugne med det bedste danske og internationale design.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

ELEPHANT PARADE:

Illums Bolighus Aarhus viser Elephant Parade – en del af de i København, via Bruun-Rasmussen, solgte elefanter, bemalede af kendte danske og udenlandske kunstnere bl.a HKH Prinsgemalen.

Foruden elefanter fra den danske Elephant Parade, kan man opleve elefanter fra flere udenlandske parader, samt elefanter udlånt af den danske importør Rikki Tikki, Hadsund.

Læs mere her

Se også www.elephantparade.dk og www.elephantfamily.org 

 

 

 

 

 

 

 

ANDERLEDES TROFÆ-KUNST:

Der er trend i jagttrofæer – alle har, eller skal nu have et flot trofæ på væggen. I TAVI-arkaden vises eksempler på udsmykning af gevirer og opsatse. De flotteste, største og fornemste er bemalet direkte på skuldermonterede trofæer af Morten Angelo, der beskriver sig selv således: Morten Angelo og Kunsten – konstant opgradering og forædling er det, der driver mig. Siden 1985 har reklame, branding og kunst fyldt mit professionelle og private liv. Tanken er simpel… alt her i livet kan gøres bedre, hvis bare man har energien og idéen. Om det er et slumrende brand eller produkt. Om det er et stykke slidt kanvas eller et jagttrofæ, der har haft sin storhedstid, så kan det vitaliseres og forædles. Ting kan altid gøres bedre. Og det er det, jeg med stolthed viser her som kontrast til Bobby Jacobsens fantastiske trofæsamling.

HMJ DESIGN:

Henrik M. Jensen har 10 års erfaring i handel med håndværk, møbler, souvenirs og anden udsmykning fra Østen, specielt fra Indonesien men og så fra Indien, Thailand, Vietnam, Filippinerne og Kina. HMJ Designs politik er at købe varerne direkte fra lokale producenter, hovedsagelig familier eller små virksomheder, som resulterer i rimelige indtægter til producenterne, samt gøre, at varerne til konkurrencedygtige priser, som de i TAVI-arkaden viste kinesiske skabsmøbler og langborde, sammen med sidste nye hit: Overdimensionerede, bemalede kæmpeinsekter i glasfiber. 

www.hmj-design.dk

LAUGE JENSEN DANISH MOTORCYCLES - KONCEPT MOTORCYKLER TIL ERHVERSLIVET:

Et unikt produkt, hvis design og funktionalitet bliver udviklet i tæt samarbejde med hver enkelt kunde. Det er muligt at købe Lauge Jensens motorcykler som unik kunst og/eller erhverv, ligesom den er det eneste produkt, der kan tilpasses individuelt, og samtidig har en verdensgodkendelse over 1000 godkendte kombinationsmuligheder per motorcykel.

Lauge Jensen har indtil videre haft æren af at levere specialdesignede motorcykler til – og i tæt samarbejde med - tennisspilleren Caroline Wozniacki og ikke mindst HKH Kronprins Frederik.

www.laugejensen.dk

ARTDOORS:

ARTDOORS er et non profit projekt, under opstart i Hadsund, der succesfuldt forener mennesker med forskellige interesser, kunstnere, forretningsfolk, turister og offentlige institutioner. Hvordan? Gamle kasserede døre bliver til ny kunst ved hjælp af højt engagerede kunstnere, de bemalede døre, der nu er kunstværker, købes af personer eller virksomheder, og mindst 90 % af prisen går direkte til at plante ny skov eller beskytte regnskoven i Ecuador.

Huset TAVI udstiller disse non profit føre, idet de på finurlig vis bindes sammen med genbruget i Huset TAVI, det rustikke miljø, Bobbys verden og Elephant Parade, der på hver deres måde støtter samme gode formål.

www.artdoors.dk

FOURNIER:

Jeg er uddannet på Royal Copenhagen i 1980 i København.

Da jeg havde arbejdet på den Kongelige Porcelænsfabrik i nogle år, fik jeg behov for nye udfordringer og søgte derfor ned på Kählers Keramik i Næstved. Der var jeg ansat indtil Kähler keramiske værksted ophørte i 2008.

Via mit arbejde har jeg mødt en del anerkendte kunstnere, som jeg har fået et godt samarbejde med. Derigennem blev jeg inspireret til at arbejde med akrylmalerier. For en del år siden begyndte jeg på min egen keramikproduktion.

Mine billeder dækker over flere stilarter. Der er rent abstrakte, naivistiske, menneskelige silhuetter og et naturtema, som jeg kalder “bag naturen”. Menneskelige silhuetter illustrerer liv. Andre væsner dukker op i en mystiks verden, alt afhængig af den enkelte
beskuer. Billederne er malet med øjeblikkets intuition.

Keramikken er unika, som er inspireret af naturens farver og former.

Igennem de sidste 2 år har jeg være tilknyttet Holmegaard Park som keramiker
og designer. Den seneste serie hedder "Moore".

En stor del af mine malerier fra 2011-2112 er lavet med stor inspiration fra
min sommer i Skagen i 2011.

PETER ERNST – NORDAMERIKANSK INDIANER TROFÆ KUNST

Vestre Strandvej 20
9990 Skagen
Telefon 96 79 40 22 
info@tavi.dk